20.06.2015

Вовк і Нікітін готуються носити своїм покровителям гроші у «дзьобику»

Геннадій Вовк і Володимир Нікітін шукають, як застосувати свої кримінальні таланти з організації «чорних» схем і шахрайських оборудок в підприємстві національного оператора зв’язку. Кілька днів тому в інтернеті проскочило повідомлення про те, що Геннадій Вовк повертається працювати на «Укрпошту»

Геннадій Вовк корупція
Невідомо, хто і на яку посаду погодився його взяти, але, мабуть, цей керівник не знайомий з його трудовою біографією. Справа в тому, що де б Геннадій Вовк не працював — його діяльність завжди закінчувалася великими скандалами і кримінальними справами. Він навіть примудрився стати одним з героїв нашумілої книги «Фармринок. Рекрутингові та промоційні банди», де чимало сторінок присвячено його шахрайським діянь. У цій книзі детально описується діяльність у фармацевтичних компаніях, які займалися дистрибюцією лікарських засобів. Саме у сфері фармації Геннадій Вовк починав свою корупційну діяльність. Так і далі реалізовував би фармацевт Вовк медичні препарати, кидав би медпредставників на зарплату, відбивався від прокуратури та податкової і збирав негативні відгуки про себе в інтернеті, але доля в особі Оксани Плотнікової у травні 2012 року несподівано запропонувала Геннадію Вовку посаду директора департаменту кур’єрської доставки, а менш ніж через місяць — заступника директора «Укрпошти» з торгівлі. З Оксаною Плотникової, яку за пару місяців до цього призначили в.о. генерального директора «Укрпошти», Геннадій Вовк був знайомий по спільній роботі на заводі «Біофарма» — Плотнікова була там головою правління. А господарем заводу був міністр інфраструктури Костянтин Єфименко, який і поставив Плотнікову очолювати «Укрпошту». Провізор Геннадій Вовк до 2012 року поняття не мав про специфіку поштових послуг, однак спільно з Плотниковою Геннадій Вовк розвернувся на «Укрпошті» на повну силу — його корупційні схеми прокуратура розплутує досі. Завдяки цьому тандему на «Укрпошті» була введена централізація торгівлі та з Генеральної дирекції на регіональні дирекції йшла чітка установка, ніж їм торгувати і, головне, з ким. Прибутковість дирекцій миттєво впала в рази, проте особиста прибутковість парочки злетіла до небес. 

Нікітін - корупція
Ще одним претендентом на значну посаду в «Укрпошті» є відомий одеський корупціонер, організатор фірм «прокладок», колишній регіонал (хоча, регіонали колишніми не бувають), Дмитро Нікітін. Він, як і Вовк не має жодного уявлення про специфіку організації поштової діяльності. Зате у нього є значний досвід по організації різноманітних «чорних» схем. Дмитро Нікітін керував «Міським єдиним розрахунковим центром» (ГЕРЦ) у Одесі. Це приватна фірма-прокладка для здирання грошей з довірливих одеситів. З кожної квитанції за перераховані кошти одеситами, Нікітін мав свій відсоток ні за що. І це дозволяло йому безбідно жити. Зараз високі покровителі використовуючи свій вплив в уряді, лобіюють призначення Вовка і Нікітіна на керівні посади в «Укрпошті». Для чого? Щоб тримати їх на жорсткому повідку (люди причетні до корупції поступливі під тиском компромату), ну і звичайно, для того, щоб Вовк І Нікітін приносили часту з накраденого своїм покровителям у дзьобику.

Джерело: http://taras-ua.com/Novosti/17539/

Регіонали:
http://skelet-info.org/oleksandr-malin-regionali-rvutsya-do-vladi-u-derzhkompaniyax-mininfrastrukturi/


https://ord-ua.com/2015/06/18/vovk-i-nikitin-gotuyutsya-nositi-svoyim-pokrovitelyam-groshi-u-dzobiku/?lpage=1