04.09.2022

В Україні пожвавішали вакциноаферісти

В Україні розпочинається нова хвиля захворюваності на COVID – Кузін


Третій рік поспіль кількість хворих на коронавірус збільшується на початку вересня, заявив головний санітарний лікар Ігор Кузін.

"Ми спостерігаємо початок зростання захворюваності і це початок осінньої хвилі, яка є базовою. Ми поступово реєструємо все більші відносні показники по кількості хворих", – розказав він.

Читайте також: Віспа та інші інфекційні хвороби відступили всупереч примусовій вакцинації – доктор Елеонора Макбін (США)

За минулий тиждень в Україні зафіксували 9,1 тисячі хворих (позитивних тестів), а(позитивних тестів), за цей – 11,5 тисяч.


Однак, ключовим показником є кількість госпіталізацій. Напередодні фіксували до 1 тисячі хворих (позитивних тестів), на тиждень, але зараз ця цифра росте.

"За позаминулий тиждень це 2,6 тисячі пацієнтів, зараз близько 3,1 тисячі хворих (позитивних тестів), впродовж тижня госпіталізуються з діагнозом COVID-19", – додав Ігор Кузін.

Читайте також: Джулиус Ричел. Ваша бустерная жизнь: как бигфарма внедряет абонентскую модель рентабельности

За його словами, кількість тестувань вже майже повернулась до періоду повномасштабного вторгнення. Тому зростання позитивних тестів від тижня до тижня збільшується на 10-15%. Наприклад, цього тижня зробили 62 тисячі тестів.

За прогнозами Кузіна, рівень хворих почне спадати навесні.

Комментариев нет:

Отправить комментарий