11.07.2016

Партія Лещенка і Наєма – це компроміс між олігархами, – Сергій Іванов

Оновлений “Демократичний альянс” за участі Сергія Лещенка та Мустафи Найєма не є повноцінною інновацією в українському політикумі.

Таку думку висловив політичний блогер Сергій Іванов у коментарі ІНФОРМАТОРу.

“Я не бачу перспективи в цієї партії. Незважаючи на мою симпатію до деяких членів, це штучно створений феномен. Партія об`єднана на компромісах декількох олігархів, серед яких – Григоришин, Ахметов, Льовочкін. Вони згрупували під одним крилом “молодих пасіонаріїв”.

Була така ідея, ще перед 2014 роком створити партію Майдану. Тоді Мустафа і Сергій були зайняті переговорами з Юлією Тимошенко, а потім перейшли до блоку Петра Порошенка”, – розповів Іванов.
   
“Це не ідеологічна партія, там зібралися люди із суперечливими концепціями світосприйняття та внутрішніми парадигмами. Партії за кордоном збирають своїх однодумців чи людей, у яких є спільна стратегія. У “Демальянсу” немає ні стратегії, ні програми. Це партія піару. Назвали б себе “Партія політичного піару”.

Я не розумію, як туди пішов Василь Гацько: йому набридло бути “лузером” скоріш за все. Я гнав би їх “ссаними тряпками”. Заліщук є однією людиною з цієї партії, котрій я симпатизую. Вона займається питаннями толерантності, я розумію, що це важко”, – твердить блогер.

Коментуючи заявлену “Демальянсом” вартість оренди холу в НСК “Олімпійський”, Іванов каже: “35 тисяч гривень для оренди холу МСК “Олімпійський”, це не дуже мало. У країні, де люди з голоду помирають, а наших солдатів вдягають волонтери, це скотство”, – заявив Іванов.

Як відомо, сьогодні у столиці відбувся позачерговий з’їзд партії “Демократичний альянс”. На відкритті вже виступив народний депутат Мустафа Наєм. Він запевняє, що готовий віддати свій досвід задля розвитку партії. Раніше Найєм вступив до ДемАльянсу і анонсував створення на базі партії нової політсили.

Вартість оренди холу Чемпіонів у НСК “Олімпійський” спричинила громадську дискусію: журналіст Катерина Рошук назвала суму у 100 тисяч гривень, а сам “ДемАльянс” – 35 тисяч.

informator.news

Лидер «ДемАльянса» Вася Гацько отказывается защищать родину

Комментариев нет:

Отправить комментарий