04.10.2015

IТ-компанія SAP відсудила у "Укргазвидобування" 35 мільйонів за софт


У березні 2013 року компанії підписали договір на надання послуг програмного забезпечення, за які Укргазвидобування заплатила лише частково

 
IТ-компанія SAP Ukraine відсудила у найбільшого українського добувача природного газу і конденсату "Укргазвидобування" 35 млн грн за надані послуги з доступу до програмного забезпечення.

Про це йдеться в постанові Вищого господарського суду від 10 вересня, пише "ЛігаБізнесІнформ".

Зазначена сума враховує пеню за прострочення платежу, а також інфляційні витрати.

Як випливає з матеріалів справи, в березні 2013 року компанії підписали договір на надання послуг програмного забезпечення з метою підвищення ефективності управління підприємством.
Суд встановив, що відповідач оплатив їх тільки частково - за період з червня по вересень 2013 року. Він заплатив в цілому 18,6 млн грн.

Після цього, незважаючи на отримані від SAP повідомлення, "Укргазвидобування" перестала платити аж до закінчення останньої фази проекту - до 15 липня 2014 року.

SAP Ukraine є дочірнім підприємствам німецького виробника IТ-рішень з управління підприємствами (ERP Systems) SAP SE.
 
 

1 комментарий:

  1. Мое свидетельство Всем привет. Я здесь, чтобы засвидетельствовать, как я получил ссуду от г-на Бенджамина после того, как несколько раз обращался за помощью к различным кредиторам, которые обещали помочь, но так и не дали мне ссуду. Пока мой друг не представил меня г-ну Бенджамину Ли, он пообещал помочь мне, и он действительно сделал, как обещал, без каких-либо задержек. Я никогда не думал, что есть еще надежные кредиторы, пока я не встретил г-на Бенджамина Ли, который действительно помог с кредит и изменил мою веру. Я не знаю, нужна ли вам настоящая и срочная ссуда. Не стесняйтесь обращаться к г-ну Бенджамину через WhatsApp + 1-989-394-3740 и его электронную почту: 247officedept@gmail.com, спасибо.

    ОтветитьУдалить